fbpx
Zelfvertrouwen begint met houden van jezelf

Geschokt ben ik als ik weer hoor dat iemand zichzelf niet durft te zijn.

Vaak is het omdat ze bang zijn voor de meningen en reacties van de buitenwereld.

Zo zag ik van de week een jongeman vertellen over dat hij jaren heeft gedaan alsof hij op vrouwen viel. Hij dacht dat zijn ware aard niet door zijn omgeving zou worden geaccepteerd. Zijn zelfvertrouwen was net zo ver te vinden als zijn liefde voor zichzelf.

Ik zag en jongedame huilend vertellen dat ze in de war is. Haar leven stond in teken van voldoen aan het beeld van de vrouw die haar vriend als ideale partner beschreef. Ze was constant bang niet goed genoeg voor hem te zijn. Zelfvertrouwen had ze niet meer. Nu ze even los van hem was, raakte ze in paniek. De vrouw die ze door hem was is niet wie ze wil zijn. Wat en hoe dan wel wist ze ook even niet. Het enige wat ze wilde was van zichzelf leren houden en gelukkig zijn.

Als er mensen zijn in je omgeving die jou het gevoel geven dat je niet goed genoeg bent, vraag je dan af of deze mensen wel goed zijn voor jou.

Mooi mens, jij mag zijn wie je wilt zijn 💗

Erkennen dat je daar hulp bij nodig hebt is een krachtige stap op weg naar meer zelfliefde. Dat is namelijk de basis om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

De routeplanner naar meer zelfvertrouwen kan je daar bij helpen. De routeplanner vind je hier 👇

Routeplanners – Ilona Bloeme

 

Ik kan je op verschillende manieren helpen

Klik op een van onderstaande buttons om te kijken wat er het beste bij jou past.

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl