fbpx
Ze was gewoon zo moe
Ze had er geen zin meer in.
Om op te staan. Om voor iedereen te zorgen. Om het altijd lachende ‘meisje’ te zijn. Ze was moe. Veel te lang had ze anderen over haar grenzen heen laten gaan. Grenzen die ze zelf ook negeerde. Een tijdje terug had ze vaak last van hoofdpijn maar dat negeerde ze. Ze ging maar door en door. Tot nu.
Tilly: ‘Tijdens het Gelukkig Met Jezelf programma van Ilona heb ik mezelf echt terug gevonden. Want dat was het: ik was mezelf kwijt geraakt. Ik leefde naar hoe ik dacht dat anderen me wilden zien. Maar dar was niet wat ik zelf wilde. Sommige modules kwamen hard binnen en waren confronterend. Want die raakten stukken in mijzelf die ik niet aan durfde te kijken. Soms rolden de tranen over mijn wangen. De herkenning in wat ze schrijft. Het spiegelmoment vergeet ik nooit weer. Wow wat een krachtige oefening. Ik ben nu bij module 6 maar merk al zoveel verschil in hoe ik mij voel. Nu heb ik meer energie en durf ik ook echt te staan voor wat ik wil. Ik ben er nog niet maar al wel een heel stuk op de goede weg. Ik sta weer met plezier op. Daarvoor alleen al ben ik Ilona eeuwig dankbaar.’
Durf om hulp te vragen bij de thema’s waar jij tegen aanloopt. Je hoeft het niet alleen te doen.
Stuur me een berichtje, dan plannen we een belafspraak en kijken we samen waar jouw behoefte ligt.

Ik kan je op verschillende manieren helpen

Klik op een van onderstaande buttons om te kijken wat er het beste bij jou past.

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl