fbpx

Al wandelend loop je de oplossing tegemoet.
Lopen we samen een stuk op?

Zit je vast in je eigen gedachten en zorgen? Loop je rond met een zware last op je schouders? Heb je het idee dat je net als die tijgers in de dierentuin steeds hetzelfde rondje in je hoofd loopt, maar dat de frustratie, zorg, onzekerheid of al die negatieve gedachten en ideeën alleen maar toenemen?

wandelcoaching

Laten we dan samen aan de wandel gaan!

En dan bedoel ook echt gaan wandelen! Met mij als wandelcoach naar buiten en dat kringetje doorbreken. Want wandelen is gezond, maar dat wist je waarschijnlijk al. Dagelijks een wandeling van 20 minuten levert al aanwijsbare gezondheidsverbeteringen op. Maar wist je dat wandelen ook heel goed is voor je mentale gezondheid?

Met behulp van wandelcoaching breng je zaken in beweging, breng je gedachten en ideeën in beweging. Door ze tijdens de wandeling uit te spreken kan je ze achter je laten. 

Bij elke stap die we samen vooruit zetten tijdens de wandeling, kun je gedachten uitspreken en achter je laten. Met je blik vooruit en de frisse lucht in je opnemend, doe je nieuwe en positieve energie op waar je mee verder kan.

Tijdens de wandeling zullen we af en toe een moment van stilte en rust nemen. De grond stevig onder je voeten voelen en die kracht tot ons laten komen. De wind om je hoofd voelen die alle negatieve gedachten en uitgesproken woorden mee kan nemen en frisse lucht kan brengen. De zon op je gezicht voelen en de warmte ervaren die geborgenheid kan geven.

Heb je behoefte aan een wandeling?

Tijdens de wandeling kun je je hoofd leeg maken, maar ook hardop nadenken over dingen die je raken. Ik luister naar je, zal je feedback geven en met je meedenken. Door contact te maken met de natuur tijdens de wandeling, door de beweging van het lopen, het hardop uitspreken van je gedachten, kom je weer in contact met jezelf.

Wandelcoaching zorgt ervoor dat je weer rust in je hoofd vindt, je meer ontspannen zal voelen en zal je helpen grip te krijgen op de situaties en gedachten waar je mee rond loopt. Soms is 1 wandeling voldoende en kan je zelf weer verder met de handvatten die je krijgt aangereikt tijdens de wandeling. Ligt er meer op jouw pad waar je mee aan de slag wilt, dan kunnen we meer wandelingen plannen en wandelen we samen stap voor stap naar de oplossing die jij zoekt.

wandelcoaching

Wat kost wandelcoaching?

  • 1 wandelcoachsessie van 1.5 uur kost € 95,-.
  • Strippenkaart voor 5 wandelcoachsessies : € 450,-
  • Strippenkaart voor 10 wandelcoachsessies: € 855,-

Je kunt ook kiezen voor wandelcoaching met aanvullend ‘aan-jezelf-werk-huiswerk’. Na elke wandeling krijg je een module van mijn online programma zodat je ook tussen de wandelingen door met jezelf aan de slag kunt gaan.

  • 5 wandelcoachsessies + huiswerk : € 695,-
  • 10 wandelcoachseissie + huiswerk : € 1795,-
  • Ik wandel in de omgeving van het mooie Terwolde, maar ken jij een mooie omgeving waar je graag wandelt, dan trek ik mijn wandelschoenen aan en dan kom ik naar jou toe. Mail me voor een afspraak.

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl