fbpx
Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf. Een van de belangrijkste dingen om goed voor jezelf te zorgen is om je persoonlijke ruimte in te nemen. Klinkt heel logisch toch? Maar wees eens eerlijk naar jezelf toe. Claim jij je persoonlijke ruimte wel genoeg? Doe jij de dingen die jou blij maken?

Persoonlijke ruimte houdt niets meer in dan tijd voor jezelf nemen.

Je zit net op de bank met je boek, klaar om op te gaan in het verhaal en … de telefoon gaat. Je hoort het jezelf al zeggen: ‘oké, ik kom er aan!’ Daar gaat de tijd voor jezelf.

of

je hebt zin om iets creatiefs te doen, even uit je hoofd en lekker schilderen, tekenen of mediteren maar je partner zit op de bank televisie te kijken. Je kruipt bij hem op de bank onder het mom van ‘het is toch niet leuk als ik in een andere kamer mijn ding ga zitten doen’.

Waar krijg jij energie van, wat maakt jou blij? Waarom doe je dat dan te weinig?

Vind je het lastig om voor jezelf te kiezen? Neem gerust contact met me op, ik help je graag.

Ik kan je op verschillende manieren helpen

Klik op een van onderstaande buttons om te kijken wat er het beste bij jou past.

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl