fbpx
Succesvol verstuurd!
Je bericht is zojuist succesvol verstuurd naar mij.
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Veel liefs,

Ilona Bloeme

Misschien vind je mijn programma’s interessant? Bekijk mijn Routeplanners, Bloeme-route en Gelukkig Met Jezelf programma.

De Bloeme-route

Hét online programma met bewezen en effectieve tools, motivatie en inspiratie om met meer zelfvertrouwen en energie positiever in het leven te staan.

Elke letter van de BLOEME-route staat voor een fase binnen het veranderingsproces.

Zo staat de B voor Bewustwording, de L voor Leer anders denken, de O voor Oplossingsgericht denken, de E voor eerlijk zijn tegen jezelf, de M voor Met gezond verstand denken en de E voor Ervaar het leven.

🌻In dit programma leer jij in 6 modules de basisprincipes van een leven met meer balans, rust in je hoofd en zelfvertrouwen.

🌻Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar je onbeperkt toegang tot houdt

🌻Elke week komt er een module vrij met daarin een video, tekst, motivatie, inspiratie en opdrachten die jij in het werkboek kunt maken

🌻Je mag me te allen tijde mailen

299.00

Gelukkig Met Jezelf

Hét programma voor meer balans, rust in je hoofd en zelfvertrouwen.

🌻Het programma bestaat uit 10 modules vol video’s, tekst, inspiratie, motivatie, inzichten én vooral ook veel opdrachten zodat jij deze in de praktijk kunt brengen

🌻Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar je onbeperkt toegang tot houdt

🌻Elke week komt er een module vrij

🌻Leer in je eigen tijd en tempo

🌻Je mag me ten allen tijde mailen 

499.00

Combinatiedeal alle routeplanners

Alle drie de routeplanners voor een voordelige prijs.

60.00

Routeplanner naar meer energie

Jouw online routeplanner met daarin video's, motivatie, inspiratie, inzichten én opdrachten. Hiermee leer jij hoe je kunt ontladen en opladen zodat jij in je eigen kracht komt te staan. Je leer hoe jij je energie kunt beschermen en hoe je om kunt gaan met overprikkeling.

27.00

Routeplanner naar meer zelfvertrouwen

Jouw online routeplanner met daarin video's, motivatie, inspiratie, inzichten én opdrachten. Zelfvertrouwen heeft als basis: van jezelf houden, goed voor jezelf zorgen en op een respectvolle manier met jezelf omgaan. Dit leer je in deze routeplanner. Wanneer je van jezelf houdt (en het ook écht voelt) gaat er een wereld voor je open.

27.00

Routeplanner naar meer rust in je hoofd

Jouw online routeplanner met daarin video's, motivatie, inspiratie, inzichten én opdrachten. Je gaat leren om de aandacht af te halen van alles wat er om je heen gebeurt. Je gaat leren om meer in het NU te leven waardoor je beter om kunt gaan met stress en weet hoe jij je gedachten en emoties kunt ordenen. Zodat jij meer ruimte krijgt voor dingen waar je blij van wordt

27.00

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl