fbpx
Rust in je hoofd

Ik hoor het mensen zo vaak zeggen: ‘Ik ben zo druk in mijn hoofd! Of: ‘Ik wil van alles doen maar weet niet waar ik moet beginnen.’ Ken je dat gevoel dat het lijkt of je gedachten en gevoel ongestructureerd door elkaar heen lopen? Is het zo druk in je hoofd dat je verlangt naar rust in je hoofd? Je voelt je onzeker en bent een makkelijke prooi om op de kast te jagen of van je stuk te laten brengen. Je zit constant in je hoofd. Je hebt last van hoofdpijn, voelt je onrustig en kunt niet of slecht slapen. Je bent vaak moe en weet niet goed waarom. Als jij dit herkent, niet getreurd. Vaak is het een teken dat jij niet goed geaard bent. Vergelijk het met een boom die op een losse kluit in de aarde staat. Wat denk jij als je zo’n boom ziet? Die kan niet doen wat hij hoort te doen toch? Hij zal eerst weer stevig in de aarde geworteld moeten worden zodat hij weer verder kan groeien en bloeien. Wil jij rust in je hoofd? Zorg dan dat je goed in verbinding staat met jezelf en de aarde. Wil je meer weten? Stuur me gerust een berichtje.

Ik kan je op verschillende manieren helpen

Klik op een van onderstaande buttons om te kijken wat er het beste bij jou past.

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl