fbpx

Referenties

“Toen ik bij Ilona kwam had ik meteen het gevoel dat mijn verhaal bij haar veilig is. Ze straalt vertrouwen uit wat mij erg heeft geholpen om mezelf bloot te geven.”

Jasmin

“Min of meer bij toeval kwam ik op de Facebookpagina van Ilona terecht. Mijn blik viel op een tekst die me aansprak. Wellicht kwam het omdat ik een forse mentale dip zat. Ik heb daarna meerdere keren haar pagina bezocht en genoot vaak van haar teksten en video’s. Soms reageerde ik op haar teksten. Op een gegeven moment vroeg Ilona mij of ik ervoor voelde om de Zet jezelf op 1 toolbox te gaan volgen. Waarom niet dacht ik bij mezelf, wie weet helpt het mij. In 2 weken tijd ontving ik elke dag een mail met tekst en video. De bedoeling is dat je hiermee aan de slag gaat. Voor mezelf heb ik hiervan een uittreksel gemaakt en ik kan zeggen dat het mij helpt. Het contact met Ilona is heel plezierig.”

Gerrit

“Ilona werkt in een rustige en ontspannen sfeer. Ze laat je tot jezelf komen en geeft positieve energie. Zo kom je tot een fijn en inhoudelijk gesprek, waarna je met voldoening weer verder kunt.”

Gerard

“In het begin vond ik het ongemakkelijk om mezelf bloot te geven maar Ilona weet je op je gemak te stellen en de sessies heb ik dan ook als zeer prettig ervaren.”

Paul

“In 2014 heb ik een aantal sessies personal coaching gehad bij Ilona. Eerlijk is eerlijk, ik was best sceptisch, want hoe kun je middels praten nou iemand helpen? Na de eerste sessie wist ik dat dat juist heel goed kan! Ilona heeft me bij 2 dingen enorm geholpen. Ze heeft me NIVEA en WIM geleerd. NIVEA staat voor Niet Invullen Voor Een Ander. Ik ben iemand die altijd dacht dat de ander wel wis wat ik bedoelde (met een opmerking, grapje, uit te voeren klus enz enz). Ging het dan niet zoals ik wou dat het zou gaan dan werd ik boos op die ander. Heel stom eigenlijk. Nu vul ik het niet meer in voor de ander, maar bespreek mijn behoeften en dan kan die ander mij veel beter begrijpen/helpen. Ook ben ik iemand die heel erg van normen en waarden is en zich snel stoort als mensen dingen doen die niet mogen of die mij niet aanstaan. Dat irriteert me en maakt me boos, maar WIM heeft me daar enorm bij geholpen. Ilona heeft me geleerd de situatie vanuit een soort helikopter view te bekijken en mezelf dan af te vragen ‘Wat is er nu aan de hand’, ‘Is dat nu echt zo erg’ en ‘Moet ik er iets aan doen’ ofwel WIM. Het jaar 2014 ligt alweer even achter ons, maar de fijne sessies met Ilona en deze twee woorden (NIVEA en WIM) komen nog bijna dagelijks voorbij!! Ilona heel erg bedankt!”

Jeroen

“Ik heb 15 dagen de video’s gevolgd van Ilona Bloeme. De tips die zij gaf heb ik ook elke dag kunnen toepassen en als ik vragen had kon ik haar rustig mailen. En aan die antwoorden trok ik me dan weer op als het me even te veel was. Heb er veel aangehad en mis het nu wel. Maar luister de video’s nog vaak als het weer eens tegen zit. Een aanrader om deze cursus te volgen.”

Wilma

“Een top dame die eerlijk en open over kwetsbare onderwerpen van het leven durft te spreken en je daarbij ook helpt om een oplossing te vinden. Een luisterend oor met het hart op de juiste plaats hiervoor kan je bij Ilona terecht. Eeuwig dankbaar.”

Mélissa

“Ik kwam bij de Bloeme route uit in een behoorlijk depressieve periode. De naam alleen sprak me aan.Soms voel je je slachtoffer, menselijk, maar het hoeft niet te lang duren…De dagelijkse berichtjes waren een welkom lichtpuntje. Nog fijner waren de persoonlijke antwoorden op mijn berichtjes.Het was ook een aangenaam 1e gesprek!Wat is het fijn om bij een mede HSP terecht te kunnen, het voelde meteen vertrouwd en veilig.Er zijn nog mensen die anderen echt willen helpen!Illona is een attent en enthousiast persoon met best wel wat bagage wat haar de (naar mijn gevoel) nodige maturiteit bezorgt.Dankjewel lieve Illona voor de steun en het luisterend oor, ik zal het niet vergeten!”

 

Els

“Ik ken Ilona van een eerder coachingstraject welke ik bij haar heb gevolgd. Destijds was ik redelijk onzeker. Durfde niet mijn eigen mening te geven en ik was ook vaak druk met wat een ander van mij zou denken. Van Ilona heb ik toen diverse handvaten gekregen om mij inzicht te geven dat ik er mag zijn om wie ik ben. Mede door haar heb ik besloten om na een dienstverband van ruim 20 jaar op zoek te gaan naar een baan c.q. bedrijf welke beter bij mij zou passen. En dit heeft heel goed uitgepakt. Achteraf heb ik vaak gezegd ‘dit had ik jaren eerder moeten doen’.Na een bericht op sociale media dat Ilona nu ook Reiki aanbiedt, werd ik nieuwsgierig naar wat dat inhoudt. Na over en weer gechat te hebben, heb ik een afspraak gemaakt voor een Reiki behandeling. Ik heb al enkele jaren last van verkrampte spieren rond mijn ruggenwervel. Middels fysio wordt dit wel minder, maar na een paar dagen komt het elke keer weer terug. Ik had heel sterk het gevoel dat er meer aan de hand was. De Reiki behandeling was heel ontspannend en na de tijd was er heel veel spanning op mijn spieren weg. Een dag later kwamen de emoties er uit. Er was iets in mijn jeugd gebeurd wat na het overlijden van mijn moeder al naar boven was gekomen, maar deze emoties had ik blijkbaar geblokt. Enkele coachingssessies met Ilona volgden. Sessies waarin ik mezelf tegenkwam, maar uiteindelijk heb ik deze emoties met hulp van Ilona een plek kunnen geven. Ik voel me nu stukken beter en evenwichtiger.”

Margreet

“Ik heb eindelijk weer energie. Er is een moment geweest dat ik zelfs de puf niet had om mijn bed uit te komen. Dat kan ik me nu niet meer voorstellen. Ik had al verschillende coaches gehad maar tijdens de Bloeme route van Ilona vielen er pas echt kwartjes. Doordat ik wist dat zij zelf meerdere burn-outs had gehad en dat dit haar geholpen heeft, vertrouwde ik erop dat het ook voor mij zou werken. En hoe! Ik (en mijn man ook trouwens) ben zo dankbaar voor dit proces en zou het iedereen die zich oververmoeid voelt aanraden.”

Sannie

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl