fbpx

Wat je over mij wilt weten

Ik ben positief ingesteld en mijn intentie is dat ik jou vooruit wil helpen in je leven. Daarvoor is het soms nodig om je een confronterende spiegel voor te houden. Dat is niet onaardig bedoelt maar juist om jou bewust te laten worden van je manier van denken en te laten inzien wat er anders kan.

Als hoog sensitief persoon zie ik wat jij niet vertelt. Je lichaamstaal, je energie vertelt vaak een ander verhaal dan jouw woorden. Daar prik ik doorheen waardoor we sneller bij jouw knelpunten terecht komen en daarmee aan de slag kunnen.

Je mag bij mij klagen. De 2e keer dat je over hetzelfde klaagt zal ik je toch vragen wat jij kunt doen om datgene te kunnen veranderen. Bij de 3e keer dat je over hetzelfde klaagt vraag ik me toch echt af óf jij wel wilt veranderen of dat je het misschien wel fijn vindt om te klagen.

Ik ben er niet om je vriendin te zijn, ik ben er om jou te helpen. Zie mij als jouw gids die je leert om het zelf te doen op weg naar een liefdevoller leven.

Ook ik heb een gids gehad

Jarenlang heb ik gewerkt in de financiële wereld. Ik was goed in wat ik deed. Dat is de perfectionist in mij. Als ik iets doe ga ik er voor 100% voor. Maar het was niet de baan waar ik gelukkig van werd. Ik kwam thuis te zitten met een burn-out. Tijdens mijn herstel had ik de oplossing. Ander werk! Ik veranderde van werkgever en ging hetzelfde werk doen. Werkte hard, was goed in wat ik deed en hetzelfde gebeurde: ik raakte depressief en zat met burn-out klachten thuis.

Nu ben ik zelf die gids, voor jou mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Via via kwam ik in aanraking met een mental coach. Tot dat moment had ik geen idee wat zo iemand dan deed. Tijdens het intake gesprek was ik meteen overtuigd. Wauw! Dit wil ik anderen ook leren! Ik ben zelf eerst de opleiding Mental Coach gaan doen. Daarna heb ik dat uitgebreid met Vitaliteitscoach en vervolgens met de opleiding tot Holistisch Therapeut. Iedereen verdient het om gelukkig te zijn. Jij ook!

Wauw, werkt het brein zo?

Je gedachten overkomen je niet, je maakt ze zelf. Met dat inzicht ging ik met mezelf aan het werk en het mooie is, door anders te denken veranderde niet alleen ikzelf, mijn omgeving veranderde met mij mee. Wat jij denkt bepaalt hoe jij je voelt. Jouw gevoel bepaalt je gedrag. Jouw gedrag bepaalt hoe anderen op jou reageren. Daar denk jij weer wat van en zo is de cirkel rond. Ik leer je anders te denken zodat jij de regie hebt over je eigen leven. Hoe fijn zou dat zijn?

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 – 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl