fbpx
Op de radio
radio
Op de radio
Een tijdje geleden kreeg ik een bericht van Jolanda Martens. Of ik in haar radioprogramma wilde vertellen over wat ik onder andere doe als wandelcoach.
JA natuurlijk wil ik dat! 🤗
We prikken de datum van vandaag.
Laat het vandaag ook nog eens Nationale natuur- en wandelcoachdag zijn.
Naast dat ik het supergaaf vind om over m’n passie te praten keek ik er ook naar uit om Jolanda na zo’n 20 jaar weer te zien.
Iets voor tweeën parkeer ik m’n motor bij AFM in Aalten. Via de artiesteningang (🤭) loop ik naar binnen. Ik maak kennis met Harm, de man van de techniek en met dat ik m’n spullen op de bank gooi komt Jolanda ook binnen.
We gaan de studio in. Eerst krijg ik wat uitleg en dan gaan we live. Tussen de nummers door krijg ik de gelegenheid om te vertellen over mij en mijn bedrijf. Ik vertel enthousiast over wandelcoaching, de netwerk-, geluks- en verjaardagswandeling en over de retraite die ik binnenkort samen met Rebecca M Schaake van Meditatiekring-Deventer organiseer.
We sluiten het 1e uur af met m’n verzoeknummer: You’ll never walk alone ❤
Ik blijf nog een tijdje zitten en we kletsen met elkaar alsof we elkaar gisteren nog gezien hebben.
Eenmaal thuis besef ik dat ik nog heeeeel veel niet verteld heb 😉
Jolanda dankjewel voor de uitnodiging, ik heb enorm

genoten.
Voor wie het leuk vind, hier de link van de uitzending van het uur waarin ik te gast ben.

Ik kan je op verschillende manieren helpen

Klik op een van onderstaande buttons om te kijken wat er het beste bij jou past.

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl