fbpx
Netwerkwandeling Deventer
netwerkwandeling
Netwerkwandeling Deventer
Vandaag de eerste netwerkwandeling in de ochtend. Ik heb er zin in!
Ik rij naar Deventer, parkeer de auto en stap uit.
Al snel komt Sacha aangelopen en Gerben aangefietst.
We wachten nog op de dames die vanuit regio Utrecht komen.
Maryse en Joyce voegen zich bij ons.
Na een korte introductie en voorstelrondje vertrekken we twee aan twee.
Iedereen heeft een aantal vragen over het ondernemerschap meegekregen.
Vragen die je anders niet snel zou stellen, maar die wel leiden tot interessante en inspirerende gesprekken.
Sacha Brinkhorst verteld dat ze, nu ze na 11 jaar loondienst gestopt is bij Randstad, vol plannen zit. Met een bak aan kennis en ervaring gaat ze er volop voor om weer actieve trainingen aan teams te geven.
Ben je op zoek naar originele en actieve invulling van een teambuildingsdag? Dan moet je bij Gerben Renting zijn. Van boogschieten tot suppen, van grote groepsactiviteiten tot het huren van een mountainbike. Ze hebben tal van originele spelen én zorgen voor een goede begeleiding wat tot nog meer plezier leidt. https://ultimateadventures.nl/
Als je eens in Utrecht bent geweest, ken je vast Winkel van Sinkel van Maryse. Een prachtig pand in het centrum waar je lekker kunt eten, drinken of een feestje vieren. Ben op zoek naar een baan in de horeca, ook dan ben je welkom.
Mensen met elkaar in verbinding brengen, zoals tijdens een netwerkwandeling, is iets waar Joyce Verdijk ook op aan gaat. Haar missie met CONNEQTUS is om professionals op een laagdrempelige manier met elkaar in verbinding te brengen. Ondernemers zijn op zoek naar klanten en misschien personeel. Werkzoekenden naar een baan of ervaringsplek. Mensen in een baan naar een uitdaging erbij of iets anders. Via CONNEQTUS kun je je zichtbaarheid vergroten en vinden wat je zoekt. Meer weten?
Op een prachtige plek in het bos waar we uitkijken op het water drinken we koffie, thee en kletsen volop.
We doen nog een laatste wissel van gesprekspartner en lopen weer richting het startpunt. Ook daar wordt nog volop kennis uitgewisseld, inspirerende vragen gesteld en vooral ook gelachen.
Wat een goed begin van de dag!
Wil jij ook meelopen met de netwerkwandeling? Dinsdag 19 oktober starten we om 09.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het Hoftheater in Raalte.
Aanmelden kan via info@ilonabloeme.nl

Ik kan je op verschillende manieren helpen

Klik op een van onderstaande buttons om te kijken wat er het beste bij jou past.

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl