fbpx
In je kracht staan
Ik wil iets met je delen dat diepe indruk op mij maakte. Voel maar wat het met je doet en welke boodschap jij er voor jezelf uit kunt halen.
 
Vanochtend wandelde ik door het park. Mijn aandacht werd getrokken door een enorme boomstam. De wortels waren groot, sterk en stevig. Ik moest er gewoon naar kijken. Ze waren diep geworteld en waren zo groot dat ze ook nog boven de grond uit kwamen. De rest van de boom had ik nog niet eens gezien. Zijn basis was zo krachtig dat ik er naar moest blijven kijken.
 
Ik liep een rondje om hem heen om hem van elke kant te bewonderen.
 
Uiteindelijk liep ik verder. Toch bleef ik weer staan om van een afstandje naar hem te kijken. Wat ik toen zag deed mij glimlachen van oor tot oor.
 
Het hele park stond vol groene bomen. Ja echt! De groentint verschilde van boom tot boom. In één zaten witte bloesems en in een andere roze bloemen. Maar ze waren in basis allemaal groen. Maar deze boom niet. Hij vulde het groene park met krachtig rood. Daarmee was hij anders dan de rest. Prachtige rode bladeren groeiden aan zijn takken. Zijn hele stam werd versierd door het rood. Het licht dat op zijn bladeren viel, maakte hem nóg mooier. In zijn eigen kracht straalde hij van tak tot tak. 💗

Ik kan je op verschillende manieren helpen

Klik op een van onderstaande buttons om te kijken wat er het beste bij jou past.

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl