fbpx

Gelukkig Met Jezelf

Als een zonnebloem in een veld staan stralen en compleet jezelf zijn.

Hoe fijn zou het zijn wanneer jij zo sterk en stralend als een zonnebloem in het leven zou kunnen staan? Dat je volmaakt gelukkig met jezelf kan zijn, blakend van energie en levensvreugde…

Het leven is een groot feest

NOT! Hoor ik je denken. De dagen glijden aan je voorbij zonder dat je er echt aan deelneemt. Je voelt je futloos, chagrijnig en je emoties schieten echt alle kanten op. Met jaloezie kan je kijken naar die andere mensen die hun zaakjes allemaal prima op orde (lijken te) hebben. Zelfverzekerd zie je mensen om je heen van het leven genieten. Dat wil jij eigenlijk ook… Toch?

Laten we er samen
mee aan de slag gaan!

Tijdens een intensief online traject gaan we samen aan de slag om jou die zonnebloem te laten worden. Samen zullen we in een periode gaan zaaien zodat jij uiteindelijk die mooie bloem kan zijn en zelf een hele bos kan oogsten.

We starten de samenwerking met een gesprek waarin we kijken waar jouw pijn en verlangen zit. Vervolgens ga je met online modules aan de slag en kan je me in die periode altijd mailen met je vragen. Elke maand spreken we dan ook nog een keer met elkaar.

Hef je gezicht naar het licht en draai je hart met de zon mee. 

Jij verdient het die zonnebloem te zijn

Veel angsten bestaan in een bedachte wereld. Jij bent de baas over jouw gedachten. Laat niemand anders zeggen wie jij moet zijn en hoe jij je moet voelen. Dat mag alleen jij! Alles begint bij jou en wat jij denkt. Dus durf lief en mild te zijn naar jezelf. Zet je zelf in het zonnetje en durf te stralen. Voor jezelf!

Durf jij de verandering aan te gaan?

De eerste stap is de moeilijkste maar tegelijk ook de grootste. Durf jij die stap met mij samen te zetten? Ik beloof je, ik zal je niet teleurstellen. Blijf niet uitstellen, blijf niet denken dat je het wel in je eentje kunt. Meld je aan voor het programma en dan plannen we zo snel mogelijk het eerste gesprek zodat jij kunt gaan groeien en bloeien.

Gelukkig Met Jezelf

Hét programma voor meer balans, rust in je hoofd en zelfvertrouwen.

🌻Het programma bestaat uit 10 modules vol video’s, tekst, inspiratie, motivatie, inzichten én vooral ook veel opdrachten zodat jij deze in de praktijk kunt brengen

🌻Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar je onbeperkt toegang tot houdt

🌻Elke week komt er een module vrij

🌻Leer in je eigen tijd en tempo

🌻Je mag me ten allen tijde mailen 

499.00

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl