fbpx
Bloeme-route podcast #2 Leer anders denken

De 2e stap van de BLOEME-route is: Leer anders denken. Dit gaat niet zozeer over positief denken.

Positief denken ik goed om te doen hoor, begrijp me niet verkeerd. Ik gebruik zelf ook dagelijks affirmaties en prayers om mijzelf, mijn gevoel, mijn leven te bekrachtigen.

Maar met positief denken alleen ‘win’ je het niet. Het is vaak een hulpmiddel om je door een onzeker moment heen te helpen of om je een goed gevoel te geven. Wat het ook is, als het helpt, blijven doen!

Bij anders leren denken gaat het over tja… anders denken. En als je doorhebt hoe het werkt ga je er je leven lang baat bij hebben. Dus geen trucje om een dag door te komen maar een manier van denken die jou in elke situatie helpend zal zijn.

Bij de 1e stap op de BLOEME-route heb ik het gehad over bewustwording. Als je weet welke woorden jij gebruikt die tegen je werken, dan kun je ze gaan veranderen. Ik noemde daarin al het voorbeeld van het woord MOETEN. Verander ik moet in ik ga en het voelt al anders.

In deze podcast zal ik een paar manieren die voorbij komen bij het anders leren denken met je doornemen.

Luister hier aflevering 2 van de BLOEME-route podcast.

https://soundcloud.com/ilona-bloeme/bloeme-route-podcast-2

Ik kan je op verschillende manieren helpen

Klik op een van onderstaande buttons om te kijken wat er het beste bij jou past.

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl