fbpx

Bloeme-route

Hét online programma met bewezen en effectieve tools, motivatie en inspiratie om met meer zelfvertrouwen en energie positiever in het leven te staan.

Jouw route

In ons leven bewandelen we allemaal onze eigen route. Onderweg komen we van alles tegen en maken we van alles mee. Positieve en negatieve ervaringen. Dit nemen we mee in onze rugzak, dat vindt een plaatsje en kan je op bepaalde momenten ook weer uit de rugzak halen. Om te gebruiken in bepaalde situaties of om achter te laten. Zo bewandelen we allemaal ons eigen pad. 

Een opstopping

Soms kom je op een punt op jouw pad uit dat je even niet meer weet welke route je nu verder moet bewandelen. Je rugzak is te vol en te zwaar geworden. Langzaam kom je steeds meer in een neerwaartse spiraal van negatieve gedachten en gevoelens. 

 • Je bent heel druk in je hoofd en staat altijd op standje AAN

 • Je zorgt voor iedereen om je heen maar je vergeet daarbij voor jezelf te zorgen

 • Je voelt je afhankelijk van anderen

 • Je lat ligt zo hoog dat je er niet eens bij kunt

Wat jij denkt bepaalt hoe jij je voelt. Jouw gevoel bepaalt hoe jij je gedraagt. Je gedrag bepaalt hoe andere mensen op jou reageren.

Zet je zelf op nummer 1

Met de Bloeme-route ga je de opstopping op jouw pad te lijf. Met behulp van oefeningen, tips en adviezen help ik je om jouw eigen route weer te vinden. Om je rugzak leger te maken. Zodat er weer ruimte is voor nieuwe ervaringen die je dan ook weer op de juiste wijze kan inzetten en los kan laten op het moment dat het goed voelt. De Bloeme-route brengt je weer positieve energie en: 

 • meer rust in je hoofd
 • beter met je emoties omgaan
 • meer plezier in de dingen die jij gaat doen
 • zelfverzekerd gevoel over jezelf
 • dichterbij wie jij echt wilt zijn
Het geheim voor een gelukkig leven…

Dat zit in jou! En alleen jij kan dat geheim ontdekken. Ben jij zo ver de Bloeme-route te gaan bewandelen? Op weg naar jouw eigen geheim voor een gelukkig leven, jouw leven?!

Wat kost de Bloeme-route?

 • De Bloeme-route kost € 299,-.
  Deze eenmalige investering geeft jou gedurende 6 weken een online route met oefeningen, tips en adviezen naar een positief, energiek leven vol zelfvertrouwen.

De Bloeme-route

Hét online programma met bewezen en effectieve tools, motivatie en inspiratie om met meer zelfvertrouwen en energie positiever in het leven te staan.

Elke letter van de BLOEME-route staat voor een fase binnen het veranderingsproces.

Zo staat de B voor Bewustwording, de L voor Leer anders denken, de O voor Oplossingsgericht denken, de E voor eerlijk zijn tegen jezelf, de M voor Met gezond verstand denken en de E voor Ervaar het leven.

🌻In dit programma leer jij in 6 modules de basisprincipes van een leven met meer balans, rust in je hoofd en zelfvertrouwen.

🌻Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar je onbeperkt toegang tot houdt

🌻Elke week komt er een module vrij met daarin een video, tekst, motivatie, inspiratie en opdrachten die jij in het werkboek kunt maken

🌻Je mag me te allen tijde mailen

299.00

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl