fbpx
Biggetjes knuffelen
big alpaca
Biggetjes knuffelen
Een tijdje terug heb ik Alpaca’s ontmoet bij Het Land van Kempers. Daar kwam ik in gesprek met eigenaresse Natasja en vertelde ik over dat ik biggetjes was wezen knuffelen. Dat wilde zij ook en een ‘biggen-date’ was snel gemaakt.
Vanavond was het zover. Op de motor naar Piggy’s Palace in Bathmen. Daar aangekomen schrok ik van het aantal mensen. Schreeuwende kinderen en trekkende ouders. Ik kreeg er de kriebels van. Na een inleiding van de boer gingen we naar de biggetjes. Natasja en ik stapten de eerste kamer van strobalen in en nestelden ons in het stro. Eén voor een pakten mensen de pasgeborenen op. Ze gilden. Mensen raakten gefrustreerd want ze wilden een mooie foto. Weer kreeg ik kriebels.
Wij zaten rustig te kijken naar deze roze wezentjes. Een kwam naar me toe lopen. Ging in mijn schoot liggen. Ik legde een hand op het bibberende lijfje en onder mijn hand werd hij rustig en viel in slaap. Zijn broertjes en zusjes volgenden. Zo zat ik daar, helemaal zen, met in mijn schoot een aantal biggetjes. Wauw!
Mensen keken en liepen weer weg. Kindjes riepen: waarom zitten ze allemaal bij jou?!
En ik? Ik was net zo ontspannen als de roze lijfjes onder mijn handen en kon niets anders dan genieten.

Ik kan je op verschillende manieren helpen

Klik op een van onderstaande buttons om te kijken wat er het beste bij jou past.

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl