fbpx
Anders bekijken

Elke maandagochtend maak ik een wandeling. Vaak loop ik dezelfde route. Vanochtend besloot ik het over een andere boeg te gooien. Dezelfde weg ben ik in omgekeerde richting gaan wandelen. Niets bijzonders zou je denken maar het tegendeel is waar. Door het anders te bekijken wordt het een hele andere beleving!

Ik zag ineens dingen die ik anders niet zag. De meeste keren kom ik een oudere dame tegen. Ik zie haar alleen van de achterkant. Door het anders te bekijken zag ik haar nu van de voorkant en begroette haar vriendelijke gezicht. Vanaf deze kant ontdekte ik dat er achter het bosje een wandelpad liep. Nooit eerder gezien! Ik besloot om naar het bos te lopen en het pad te volgen. Wauw, het was daar prachtig!

Er zijn meerdere manieren om naar de wereld, je leven te kijken. Het bestaat niet alleen uit goed en fout of lelijk en mooi. Denk niet in zwart en wit maar gebruik je kleurenpalet. Ga eens op de kop staan, bekijk het van links, van rechts, vlieg als een adelaar boven de situatie. Zo zie je wat er ook is. Hoe het ook kan zijn.

Vind je het lastig om andere mogelijkheden te zien? Om het anders te bekijken? Ik help je graag.

Van welke kant bekijk jij het vandaag?

Ik kan je op verschillende manieren helpen

Klik op een van onderstaande buttons om te kijken wat er het beste bij jou past.

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl