fbpx
1 april
Ilona Bloeme lachcoach

1 april…

Kikker in je bil

Die er nooit meer uit wil

 

Als kleine Ilona lag ik vervolgens helemaal in een deuk.

 

Kinderen kunnen nog zo lekker lachen om niks. En heerlijk ongedwongen en enthousiast spelen… Als wij dat zouden doen? Oei, ai, ai… Ons volwassen hoofd vindt daar wel wat van hoor. Doe niet zo raar! Doe niet zo kinderachtig!

 

Vaak is je lach afhankelijk van anderen. Of iemand een (goede) grap verteld, een blooper, een grappig filmpje of je naar een cabaretier gaat kijken. Een glimlach als je een leuk persoon tegenkomt.

 

Weet je nog, het moment dat je de slappe lach had? De tranen over je wangen biggelden van het lachen? Je buikpijn kreeg van het lachen en het de dag erop nog steeds voelde?

 

Dat is wat ik je tijdens de lachworkshops ook laat ervaren. Dat je kunt lachen zonder reden. Lekker lachen en spelen.

 

Het maakt je brein niet uit of je nep of echt lacht, die maakt de positieve stofjes wel aan. En… je zult al snel merken dat de neplach een echte lach wordt.

 

Een lachworkshop is ook superleuk als onderdeel van bijvoorbeeld een teamuitje, personeelsfeest, heisessie, vrijgezellendag, vriendinnendag, familiedag of verjaardag.

 

Woensdagavond om 19.30 uur geef ik weer een (gratis) online lachworkshop. Wil je dit eens ervaren en meedoen? Stuur me een bericht dan krijg je van mij de Zoomlink.

Ik kan je op verschillende manieren helpen

Klik op een van onderstaande buttons om te kijken wat er het beste bij jou past.

Kuiperstraat 15

7396 BA Terwolde

06 - 20 41 48 23

info@ilonabloeme.nl